Zuidwijk Carrosserieën

A. Einsteinweg 2
2408 AP Alphen a/d Rijn

Tel: +31(0)172 49 07 93
Fax: +31(0)172 65 38 96
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

24/7 service monteurs

Zuidwijk Carrosserieën beschikt over een 24-uurs hydrauliek service voor laadklep en laadkraan of andere hydraulische installatie reparaties en zijn dus dag en nacht te bereiken.

Telefoon service monteurs: 0172 490793
Buiten werktijden: +316 51744140

Zuidwijk Hydrauliekservice

Als een laadklep, laadkraan of ander hydraulische installatie om welke reden dan ook niet werkt is het zaak dat deze zo snel mogelijk gerepareerd wordt.

carrosserieopmaat ban

Hapert dealer

Wij zijn Hapert dealer, u kunt bij ons terecht voor veel soorten aanhangwagens. Open, gesloten en kippende aanhangwagens.

zuidwijk hapert dealerzuidwijk hapert dealerzuidwijk hapert dealer

Ook keuren en voeren wij onderhoud uit aan uw aanhangwagen. Wij verkopen en verhuren bagagewagens voor vakantie e.d.

vandersmit logoZuidwijk Carrosserieën neemt H. van der Smit aanhangwagens over.

Zuidwijk Carrosserieën uit Alphen aan den Rijn neemt Henk van der Smit aanhangwagens uit Boskoop over. ,,Van der Smit is een begrip in zijn regio doordat hij heel precies inspeelt op de wensen van zijn klanten. In enkele gevallen laat hij de aanhangwagen in kwestie specifiek bouwen voor zijn klant'', legt directeur Sander van Stenis van Zuidwijk uit.

Van der Smit is een groeiend bedrijf en stond voor de keuze om autonoom uit te breiden, of door samen te werken met een bedrijf dat Van der Smit daar aan kan vullen, waar het dat het beste kan gebruiken. ,,Een grotere werkplaatscapaciteit, meer ruimte om eventueel een showroom te bouwen, door de samenwerking met Zuidwijk kan ik de groei van mijn bedrijf veel beter in de gewenste goede banen leiden'', stelt Henk van der Smit. ,,Door deze overname zullen beide klantenkringen van genoemde bedrijven een betere service ervaren'', zegt Van Stenis.

Dat Van der Smit het aanhangwagenbloed bij wijze van spreken door de aderen stroomt, bewijst het feit dat hij al als minderjarige actief was in deze branche. ,,Vanaf dat eerste begin heb ik me er altijd op toegelegd om de wensen van klanten te vervullen. Een aanhangwagenfabrikant als Hapert heeft dat gezien. Al lange tijd ben ik dealer van dit merk en dit dealerschap blijft in de samenwerkingsvorm met Zuidwijk gewoon behouden.''

Van der Smit heeft er het volste vertrouwen in dat hij al zijn klanten voor service en advies, alsmede voor een vervanging, naar Alphen aan den Rijn kan laten komen. Voor Zuidwijk is de komst van Van der Smit een aanvulling op al bestaande diensten. ,,We deden al wat in aanhangwagens, maar op een kleinere schaal dan Henk. Wij zijn van oorsprong carrosseriebouwer en dat zijn we nog steeds. Echter door de komst van Henk, kunnen wij onze klanten op aanhangwagengebied nu de volwaardige service garanderen'', zegt directeur Van Stenis.

Het vestigingsadres van H. van der Smit Aanhangwagens B.V wordt :
A. Einsteinweg 4 – 2408 AP Alphen aan den Rijn.

Postadres: A. Einsteinweg 2 – 2408 AP Alphen aan den Rijn
Tel (0172) 619119 - E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - www.henkvandersmit.nlWebsite Henk van der Smit Aanhangwagens

Aangeboden Te koop

Mitsubishi L200 Laadbak

Compleet met achterlichten. NIEUW

Laadbak L200 te koop aangeboden

Bouwjaar 2011
Kleur wit
NIEUW - 2000 euro

Neem contact op met:
Tel: 0172 49 07 93
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jolly kraan mechanische

Compleet met steunpoot. NIEUW

Jolly Kraan te koop aangeboden

Tilt 150 kg op 2 meter
Compleet met steunpoot
Prijs € 750

Neem contact op met:
Tel: 0172 49 07 93
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

zuidwijk keurmerken