Zuidwijk Carrosserieën

A. Einsteinweg 2
2408 AP Alphen a/d Rijn

Tel: +31(0)172 49 07 93
Fax: +31(0)172 65 38 96
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

24/7 service monteurs

Zuidwijk Carrosserieën beschikt over een 24-uurs hydrauliek service voor laadklep en laadkraan of andere hydraulische installatie reparaties en zijn dus dag en nacht te bereiken.

Telefoon service monteurs: 0172 490793
Buiten werktijden: +316 51744140

Zuidwijk Hydrauliekservice

Als een laadklep, laadkraan of ander hydraulische installatie om welke reden dan ook niet werkt is het zaak dat deze zo snel mogelijk gerepareerd wordt.

carrosserieopmaat ban

Over Zuidwijk

Zuidwijk Carrosserieën B.V. in Alphen a/d Rijn is uw partner in het zoeken naar oplossingen van vervoersmogelijkheden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u een breed scala aan mogelijkheden bieden op het gebied van carrosseriebouw.
De meest uiteenlopende carrosserieën kunnen wij voor u opbouwen. Met een eigen spuiterij kunnen wij een totaalproduct leveren op het gebied van nieuwbouw, renovatie, onderhoud en bedrijfswagen schadeherstel en kunnen wij uw wagen van reclame voorzien. Voor laadkleppen en laadkranen, wisselsystemen, aanhangwagens en vele andere specialiteiten bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn een toonaangevend en flexibel carrosseriebedrijf dat klantgericht werkt, waardoor wij snel en adequaat kunnen reageren op de wensen van de klant.

Voor schade en onderhoud kunt u ook bij ons terecht, wij hebben een 24 uurs laadklep service. Kortom, wij doen er alles aan om voor u klaar te staan.

Historie

Zuidwijk Carrosserieën is medio 1900 opgericht door de gebroeders Zuidwijk in Koudekerk aan den Rijn en is tot 1997 in handen geweest van de familie Zuidwijk.

In oktober 1997 is het bedrijf overgenomen door Sander van Stenis. Hij heeft het bedrijf gemoderniseerd en uitgebouwd en in 2003 verhuisd naar de huidige locatie aan de Albert Einsteinweg in Alphen aan den Rijn.

Zuidwijk Carrosserieën heeft met ingang van september 2004 het gerenommeerde bedrijf Krocar Aanhangwagens en Carrosserieën overgenomen. Een uitbreiding, die ervoor zorgt dat wij naast het bouwen van de meest uiteenlopende carrosserieën nu ook o.a. het dealerschap en onderhoud van Hapert aanhangwagens verzorgen.

Zuidwijk beschikt over een enorme expertise op het gebied van carrosseriebouw voor bedrijfswagens. Dit resulteert in een uitgebreid assortiment van carrosserie- specials, een ruim aanbod van handelsproducten en een efficiënt service- en onderhoudsnetwerk.

Wilt u informatie of heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op nummer +31 (0)172 490793.
U bent ook van harte welkom aan de A. Einsteinweg 2.

Aangeboden Te koop

Mitsubishi L200 Laadbak

Compleet met achterlichten. NIEUW

Laadbak L200 te koop aangeboden

Bouwjaar 2011
Kleur wit
NIEUW - 2000 euro

Neem contact op met:
Tel: 0172 49 07 93
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jolly kraan mechanische

Compleet met steunpoot. NIEUW

Jolly Kraan te koop aangeboden

Tilt 150 kg op 2 meter
Compleet met steunpoot
Prijs € 750

Neem contact op met:
Tel: 0172 49 07 93
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

zuidwijk keurmerken