Zuidwijk Carrosserieën: Kwaliteit en Duurzaamheid

Wij zijn Zuidwijk Carrosserieën B.V., uw partner in carrosseriebouw en alles wat daarbij komt kijken. We denken met u mee en hebben door onze jarenlange ervaring voor u een breed aanbod op het gebied van carrosseriebouw.

We bouwen de meest uiteenlopende carrosserieën, renoveren, herstellen schade, verrichten onderhoud en kunnen u een totaalproduct leveren, doordat we een eigen spuiterij hebben. Ook voor laadkleppen en laadkranen, wisselsystemen, aanhangwagens en vele andere specialiteiten bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u reclame op uw wagen? Ook dat is voor ons geen enkel probleem. Verder hebben we een 24-uursservice voor hydrauliekreparaties, waarmee we letterlijk dag en nacht voor u klaarstaan.

We zijn een toonaangevend en flexibel carrosseriebedrijf, dat klantgericht werkt. Dat betekent dat we snel en adequaat reageren op uw wensen en er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. We verwelkomen u graag aan de Albert Einsteinweg 2 in Alphen aan den Rijn!

Nieuwbouw

Wist u dat wij een carrosserie kunnen maken nog voordat de truck fysiek bij ons aanwezig is? Dat kan door onze gedetailleerde werkvoorbereidingen, de 3D-tekeningen die we maken en onze speciaal ontwikkelde profielen. Dat heeft grote voordelen voor de levertijd. Zo kunnen we die met wel 2 weken verkorten, vanaf het moment dat de truck bij ons binnen is! Daarnaast kunnen wij in onze moderne spuitcabine al onze carrosserieën in uw kleuren spuiten.

Gesloten carrosserieën

Wij hebben gesloten carrosserieën waarmee u veilig en efficiënt uw kostbare lading kunt vervoeren. Denk bijvoorbeeld aan plywood, snaplock, schuifzeil en geïsoleerde carrosserieën.

Bekijk hier de mogelijkheden

Open carrosserieën

Een open laadbak is een veelgebruikte carrosserievorm. Deze vorm wordt bijvoorbeeld toegepast in de bouw, infratechniek, groenvoorziening en gemeentewerken. De open laadbakken bouwen we in vele uitvoeringen en afmetingen, al dan niet uitgerust met laad-/loskranen.

Bekijk hier de mogelijkheden

Wisselsystemen

Met wisselsystemen kunt u uw voertuigen nog flexibeler inzetten. U kunt namelijk snel en eenvoudig wisselen van type laadbak. Ook kunt u de laadbak laden of lossen, terwijl de vrachtauto ondertussen al een geladen laadbak meeneemt

Bekijk hier de mogelijkheden

Specials

Ook voor specials kunt u bij ons terecht. Zo leveren wij bijvoorbeeld tuktuks, schaftauto’s, mobiele werkplaatsen en Wingliners. Het is allemaal maatwerk, dus we passen de special helemaal naar uw wensen aan. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Bekijk hier de mogelijkheden

Zuidwijk Carrosserieën

A. Einsteinweg 2, 2408 AP Alphen a/d Rijn

Tel: +31(0172 49 07 93     E-mail: info@zuidwijkcarrosserieen.nl