Zuidwijk Carrosserieën: Kwaliteit en Duurzaamheid

Wij zijn Zuidwijk Carrosserieën B.V., uw partner in carrosseriebouw en alles wat daarbij komt kijken. We denken met u mee en hebben door onze jarenlange ervaring voor u een breed aanbod op het gebied van carrosseriebouw.

We bouwen de meest uiteenlopende carrosserieën, renoveren, herstellen schade, verrichten onderhoud en kunnen u een totaalproduct leveren, doordat we een eigen spuiterij hebben. Ook voor laadkleppen en laadkranen, wisselsystemen, aanhangwagens en vele andere specialiteiten bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u reclame op uw wagen? Ook dat is voor ons geen enkel probleem. Verder hebben we een 24-uursservice voor hydrauliekreparaties, waarmee we letterlijk dag en nacht voor u klaarstaan.

We zijn een toonaangevend en flexibel carrosseriebedrijf, dat klantgericht werkt. Dat betekent dat we snel en adequaat reageren op uw wensen en er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. We verwelkomen u graag aan de Albert Einsteinweg 2 in Alphen aan den Rijn!

Open carrosserieën

Kippers en kranen

We bouwen kippers met een vaste laadbak achterover, of driezijdig kiepend met een autolaadkraan. De kipper kan dus zowel achterover als over beide zijkanten kiepen. De kippers zijn van aluminium of staal. Zuidwijk Carrosserieën is dealer van Hiab-laadkranen.

Open laadbak

We bouwen maatbakken van staal of aluminium in diverse soorten en maten. Dat doen we onder andere voor hoveniers, plantsoendiensten, groenvoorziening en gemeentewerken. Deze vervoerders zijn gebaat bij een kleine carrosserie, waarmee ze tegelijkertijd flexibel kunnen werken.

Het mooie is dat de open laadbakken voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo heeft Zuidwijk Carrosserieën voor verschillende gemeentes een bak ontwikkeld, waarmee ze in de winter zout strooien en in de zomer bijvoorbeeld snoeiafval vervoeren. Ook kunnen we op of aan de laadbak kisten en kasten plaatsen, waar u gemakkelijk gereedschap of andere zaken in kunt opbergen.

Zuidwijk Carrosserieën

A. Einsteinweg 2, 2408 AP Alphen a/d Rijn

Tel: +31(0172 49 07 93     E-mail: info@zuidwijkcarrosserieen.nl