Zuidwijk Carrosserieën: Kwaliteit en Duurzaamheid

Wij zijn Zuidwijk Carrosserieën B.V., uw partner in carrosseriebouw en alles wat daarbij komt kijken. We denken met u mee en hebben door onze jarenlange ervaring voor u een breed aanbod op het gebied van carrosseriebouw.

We bouwen de meest uiteenlopende carrosserieën, renoveren, herstellen schade, verrichten onderhoud en kunnen u een totaalproduct leveren, doordat we een eigen spuiterij hebben. Ook voor laadkleppen en laadkranen, wisselsystemen, aanhangwagens en vele andere specialiteiten bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u reclame op uw wagen? Ook dat is voor ons geen enkel probleem. Verder hebben we een 24-uursservice voor hydrauliekreparaties, waarmee we letterlijk dag en nacht voor u klaarstaan.

We zijn een toonaangevend en flexibel carrosseriebedrijf, dat klantgericht werkt. Dat betekent dat we snel en adequaat reageren op uw wensen en er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. We verwelkomen u graag aan de Albert Einsteinweg 2 in Alphen aan den Rijn!

Over ons

Zuidwijk Carrosserieën is medio 1900 opgericht door de gebroeders Zuidwijk, in Koudekerk aan den Rijn. Tot 1997 is het bedrijf in handen geweest van de familie Zuidwijk. In oktober 1997 nam Sander van Stenis het bedrijf over. Hij heeft het gemoderniseerd en uitgebouwd en verhuisde met het bedrijf in 2003 naar de huidige locatie, aan de Albert Einsteinweg 2 in Alphen aan den Rijn.

Per september 2004 heeft Zuidwijk Carrosserieën het gerenommeerde bedrijf Krocar Aanhangwagens en Carrosserieën overgenomen. Die uitbreiding heeft ervoor gezorgd dat wij nu ook onder andere het dealerschap en onderhoud van Hapert aanhangwagens verzorgen.

In oktober 2014 nam Zuidwijk Carrosserieën nog een aanhangwagenbedrijf over: Van der Smit Aanhangwagens. Onze klanten op aanhangwagengebied kunnen we sinds 2014 daarom de volwaardige service garanderen.

Zuidwijk Carrosserieën

A. Einsteinweg 2, 2408 AP Alphen a/d Rijn

Tel: +31(0172 49 07 93     E-mail: info@zuidwijkcarrosserieen.nl