Zuidwijk Carrosserieën: Kwaliteit en Duurzaamheid

Wij zijn Zuidwijk Carrosserieën B.V., uw partner in carrosseriebouw en alles wat daarbij komt kijken. We denken met u mee en hebben door onze jarenlange ervaring voor u een breed aanbod op het gebied van carrosseriebouw.

We bouwen de meest uiteenlopende carrosserieën, renoveren, herstellen schade, verrichten onderhoud en kunnen u een totaalproduct leveren, doordat we een eigen spuiterij hebben. Ook voor laadkleppen en laadkranen, wisselsystemen, aanhangwagens en vele andere specialiteiten bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u reclame op uw wagen? Ook dat is voor ons geen enkel probleem. Verder hebben we een 24-uursservice voor hydrauliekreparaties, waarmee we letterlijk dag en nacht voor u klaarstaan.

We zijn een toonaangevend en flexibel carrosseriebedrijf, dat klantgericht werkt. Dat betekent dat we snel en adequaat reageren op uw wensen en er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. We verwelkomen u graag aan de Albert Einsteinweg 2 in Alphen aan den Rijn!

Reparatie en onderhoud

Keuringen

Jaarlijks nodigen wij u uit voor een periodieke keuring. Laadkleppen, autolaadkranen en wisselsystemen vallen namelijk onder de machinerichtlijn en moeten daarom jaarlijks op veiligheid gecontroleerd worden. Wij testen en keuren uw installatie op veiligheid en zijn daarvoor gecertificeerd volgens verschillende RAI-keurmerken. Uiteraard kunnen we de jaarlijkse keuring handig combineren met de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Met dit preventieve onderhoud voorkomt u storingen en onnodige stilstand.

Hydrauliek

Uw hydraulische installaties onderhouden en repareren we in onze hydrauliekafdeling. We verversen bijvoorbeeld de olie, vervangen filters, reviseren cilinders en vervangen slangen die wij zelf kunnen maken. We hebben een uitgebreid assortiment van hydrauliekslangen en -koppelingen op voorraad.

Schadeherstel

Mocht u onverhoopt schade hebben aan uw voertuig, dan kunnen wij die vakkundig repareren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan polyesterreparaties, constructiewerk, plaatwerk en spuitwerk.

24-uursservice hydrauliekreparaties

Met onze mobiele werkplaats kunnen we 24-uursservice verlenen in de hele regio. We zijn dus dag en nacht te bereiken! Buiten de regio werken wij nauw samen met collega-bedrijven die ook 24 uur voor u en ons klaarstaan. Het telefoonnummer van onze 24-uursservice is +316 51744140.

 

Zuidwijk Carrosserieën

A. Einsteinweg 2, 2408 AP Alphen a/d Rijn

Tel: +31(0172 49 07 93     E-mail: info@zuidwijkcarrosserieen.nl